Αρχική » Aθλητικές εγκαταστάσεις για ΑμεΑ στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου

Aθλητικές εγκαταστάσεις για ΑμεΑ στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου

0

Με στόχο τη διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, μικρότερων και μεγαλύτερων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Ο Αργύρης Οικονόμου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνική Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καλούδη, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Αττικής, κ. Κακοσαίο.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, τόσο η Παραολυμπιακή Επιτροπή, όσο και ο «Τριπτόλεμος» να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις στη δημοτική αρχή, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Όπως δήλωσε σχετικά και ο Δήμαρχος Ελευσίνας: «Η απρόσκοπτη πρόσβαση και συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, είναι βασική μέριμνα της δημοτικής μας αρχής. Έχουμε ένα συνολικό σχεδιασμό προκειμένου να το πετύχουμε, που περιλαμβάνει περισσότερες ράμπες αναπήρων, νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, παιδική χαρά ΑμεΑ, υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Με τη σημερινή συνάντηση, θέλουμε σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την αναβάθμιση των αθλητικών δομών με εγκαταστάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτά. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, καθώς δυστυχώς μέχρι σήμερα η Ελευσίνα δεν έχει επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία. Αυτή την πραγματικότητα, σκοπεύουμε να την αλλάξουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *