28 Μαρτίου, 2024

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αργύρης Οικονόμου

0

Αργύρης Οικονόμου: «Βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί όλοι επιδιώκουμε να δοθεί λύση στους εργαζόμενους και μακροχρόνια προοπτική στα Ναυπηγεία».

Στο Μέγαρο Μαξίμου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, μαζί με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Ελευσίνας (ΣΕΝΕ).

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι συναντήθηκαν με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αντικείμενο της πρωτοβουλίας αυτής, ήταν η προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τα Ναυπηγεία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ειδικότερα, στην ατζέντα κυριάρχησαν οι ενέργειες που θα εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων αλλά και τις θέσεις εργασίας, την εξυγίανση του Ναυπηγείου και την αναπτυξιακή του προοπτική.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Σήμερα βρέθηκα εδώ, ως συνέχεια των όσων προσπαθεί η Δημοτική μας Αρχή για την επίλυση του ζητήματος των Ναυπηγείων. Ως Δήμος, μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα, και δυστυχώς δεν είναι στις αρμοδιότητες μας να κάνουμε όλα όσα θα πρέπει να κάνει η Πολιτεία στους εργαζόμενους.

Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε και το πράττουμε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, είναι να ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, να ζητάμε από την Πολιτεία να αποδώσει στην Ελευσίνα και στην εθνική οικονομία μία πηγή εργασίας και κέρδους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *