Αρχική » Στην Ελευσίνα το πρώτο skate Park

Στην Ελευσίνα το πρώτο skate Park

0

Η Ελευσίνα θα αποκτήσει το πρώτο skate park, που αποτελεί δωρεά του ιδρύματος Ωνάση…

Η Ελευσίνα θα αποκτήσει το πρώτο skate park, που αποτελεί δωρεά του ιδρύματος Ωνάση…

Είναι πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε στενή σε συνεργασία με τους νέους της πόλης, την Cultterra και τη Δημοτική Αρχή.

Θα γίνει επί της οδού Μαρίας Κιουρί και το Ίδρυμα αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του υπάρχοντος υπαίθριου χώρου. Χρηματοδοτεί, δε, τη μελέτη, την κατασκευή και την προμήθεια του συνόλου των απαιτούμενων υλικών εξοπλισμού και την εκτέλεση των εργασιών. Θα διαμορφωθεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου,, επεσήμανε ότι «μια ανάγκη των νέων, ένα αίτημα που μου είχαν επικοινωνήσει και προσωπικά και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ακούσουμε, ήταν αυτό της δημιουργίας ενός skate park.

Εντός του 2023 λοιπόν, μια νέα, σύγχρονη και ασφαλής πίστα αποκλειστικά για τα παιδιά, τους εφήβους και νέους που ασχολούνται με το άθλημα θα είναι έτοιμη και θα βρίσκεται στην οδό Μαρίας Κιουρί.

Και το καλύτερο απ’ όλα: Η κατασκευή του skate park δεν θα επιβαρύνει τον Δημοτικό προϋπολογισμό, αφού θα γίνει μέσω δωρεάς (άνευ ανταλλάγματος) που αιτηθήκαμε στο Ίδρυμα Ωνάσης, ενόψει και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Και δεν είναι η μόνη δωρεά, καθώς έπεται συνέχεια! Η ευκαιρία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ο αγώνας που δίνουμε, η συνέπεια λόγων και έργων, έχουν προσελκύσει μεγάλες χορηγίες για την πόλη, για έργα που θα μείνουν και θα τα χαίρονται μικροί και μεγάλοι…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *