28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

0

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, βρέθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων που πραγματοποιούνται στην πόλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Παιδείας, χρηματοδοτούμενα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για τα προγράμματα αναβάθμισης χώρων αναψυχής, άθλησης παιδιών και δημιουργίας πάρκων γειτονιάς, ύψους 1,5 εκατομμύρια ευρώ, τους υπόγειους κάδους, ύψους 2,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και για τις εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών δίχρονης προσχολικής αγωγής, ύψους 260.000 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Θώδας συζήτησε με τον κ. Γεωργιάδη τη δημιουργία ενός εμβληματικού έργου στο κέντρο της πόλης, έργο το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για τη στήριξή του στον Δήμο Ζωγράφου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να επικαιροποιείται η συνεργασία και ο συντονισμός παράλληλα με την εξέλιξη των έργων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *