Αρχική » Επίθεση με μαχαίρι στη Γρηγορίου Κουσίδου – Τραυματίστηκαν περαστικοί

Επίθεση με μαχαίρι στη Γρηγορίου Κουσίδου – Τραυματίστηκαν περαστικοί

0

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου, όταν άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα στη Γρηγορίου Κουσίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ζήτησε και έλαβε ο Δήμος Ζωγράφου, ο δράστης, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα , τραυμάτισε δύο ενήλικες και έναν ανήλικο που διέρχονταν από το σημείο και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση. Οι τραυματίες, όπως και ο ίδιος,  διακομίστηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μίλησε για το περιστατικό στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. «Είναι μία δύσκολη μέρα, ένας άνδρας επιτέθηκε ξαφνικά σε περαστικούς στην οδό Κουσίδου, στην 9η στάση. Άμεσα, μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί. Οι πολίτες είναι ελαφρά τραυματισμένοι, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Ο δράστης νοσηλεύεσαι και αυτός. Είναι ασυνήθιστο φαινόμενο», δήλωσε ο κ. Θώδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *