28 Μαρτίου, 2024

Στην Πετρούπολη και νέο νηπιαγωγείο

0

Στην Πετρούπολη υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη ωρίμανσης του 9ου Νηπιαγωγείου…

vlaxos patoulis 1

Οι Βλάχος, Πατούλης

Στην Πετρούπολη υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη ωρίμανσης του 9ου Νηπιαγωγείου…

Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Έτσι, υπογράφηκε σύμβαση όπου ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης να φθάνει τα 145.000 ευρώ.

Παρόντες κατά την τελετή υπογραφής ήταν επίσης από τον Δήμο Πετρούπολης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, από την ΚτΥπ Α.Ε ο Διευθύνων Συμβούλος Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ Θοδωρής Κυριαζόπουλος, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δημήτρης Δρόσης.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ανέφερε ότι η «Πετρούπολη είναι μια μεγάλη πόλη με πολλά νέα ζευγάρια και κατ’ επέκταση με πολλά παιδιά και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μας κατασκευάζονται 3 νέα νηπιαγωγεία είναι ένα πολύ ευοίωνο σημάδι που μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια, ενώ αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα, θέληση και ισχυρή πολιτική βούληση, τα αποτελέσματα είναι πάντα εξαιρετικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *