Αρχική » Ο Δήμος Φυλής υποδέχθηκε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΑΔΑ

Ο Δήμος Φυλής υποδέχθηκε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΑΔΑ

0

Τους καθηγητές και φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α), οι οποίοι φιλοξενούνται στο Δήμο Φυλής, καλωσόρισε, επίσημα, στην πόλη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Παρουσία του Πρύτανη Παναγιώτη Καλδή, του Διευθυντή του ΠΜΣ Πέτρου Καλαντώνη και της Υποδιευθύντριας Κατερίνας Κικίλια, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η υποστήριξη του ΠΑ.Δ.Α, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, αποτέλεσε αναπτυξιακή επιλογή του Δήμου Φυλής και πρόσθεσε ότι η συνεργασία αυτή ήδη έχει διευρυνθεί με την Προγραμματική Σύμβαση για την ανέγερση Φοιτητικής Εστίας και Διοικητικού Κέντρου στο Δήμο Φυλής, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Εξέφρασε, ακόμα την ελπίδα ότι ο Δήμος Φυλής θα φιλοξενήσει Σχολές και Τμήματα του ΠΑ.Δ.Α, επισημαίνοντας ότι, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα καταθέσει τη σχετική πρόταση στο Πανεπιστήμιο.

Ο Πρύτανης κι ο Διευθυντής του ΠΜΣ, από την πλευρά τους επεσήμαναν το άριστο επίπεδο της συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Δήμο Φυλής, ενώ ο Πρύτανης τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής εκτός από όραμα έχει και ικανά στελέχη. Απευθυνόμενος στους φοιτητές, αρκετοί από τους οποίους είναι δημότες Φυλής ο Πρύτανης είπε ότι, με τη χορηγία του ΠΜΣ, ο Δήμος τους δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες. “Αξιοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνεται”, προέτρεψε τους φοιτητές ο Πρύτανης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *