29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά σήμερα η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Φυλής

0

Η Δ/νση της Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ. Δυτικής Αττικής, πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 08/12/2021 και θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα έως ότου ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι, οι οποίοι θα λαμβάνουν μήνυμα προς αποφυγή συγχρωτισμού λόγω Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ.

Οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Αθηνών 18) με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που προσέλθει άλλος για να παραλάβει τα προϊόντα, θα πρέπει να φορούν μάσκα υποχρεωτικά και να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μ. σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων λόγω Covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται μόνο μετά από ενημέρωση που θα δεχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *