28 Μαρτίου, 2024

Ο Γ. Μώραλης έκοψε την πίτα στον Πειραιά

0

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα…

moralis edimosgr

moralis edimosgr

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα…

Την καθιερωμένη τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη σε όλους. «Κάθε νέος χρόνος που μπαίνει μας χαράζει τη δυνατότητα να τον επενδύουμε  με χρυσές ελπίδες, με αισιοδοξία, με πίστη για μια χρονιά ευλογημένη και παραγωγική», ανέφερε χαρακτηριριστικά.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Πρώτη ημέρα του νέου έτους και παραδοσιακά, τέτοια ημέρα κόβουμε τη Βασιλόπιτα του Δήμου Πειραιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδεχτήκαμε τους φορείς της πόλης μας, βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες να δουλεύουμε όλοι ενωμένοι για το καλό του Πειραιά. Είμαι υπερήφανος που η πόλη μας προοδεύει ημέρα με την ημέρα. Ο Πειραιάς έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είναι εξωστρεφής και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη δυναμική.

Όσοι θα είμαστε υποψήφιοι, είτε στις δημοτικές είτε στις περιφερειακές είτε στις βουλευτικές εκλογές, είναι σημαντικό να πολιτευτούμε με σύνεση, να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα και με σεβασμό ο ένας στον άλλον, για να στείλουμε ένα μήνυμα στους πολίτες, ότι μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στις εκλογές αλλά κύριο μέλημά μας θα πρέπει να είναι το καλό των πόλεων, των τοπικών κοινωνιών και της χώρας μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, ευημερία για όλο τον κόσμο, για όλους τους Πειραιώτες, για όλους τους Έλληνες».

Το φλουρί  της πρωτοχρονιάτικης πίτας έτυχε στον Βουλευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *