Αρχική » Ευχάριστη έκπληξη η υποψηφιότητα της Αγγ. Πανά

Ευχάριστη έκπληξη η υποψηφιότητα της Αγγ. Πανά

0
pana edimos (1) (1)

Η Αγγελική Πανά

Η παρουσία της Αγγελικής Πανά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά αφήνει μια άκρως θετική εντύπωση…

Η Αγγελική Πανά, δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι μία εργαζόμενη μητέρα που αγωνίζεται και παλεύει καθημερινά για να βελτιώσει τη ζωή της οικογένειάς της και της κοινωνίας που ζούμε.

Κατάγεται από την Κρήτη και τη Σύρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό και μένει στη Νίκαια. Σπουδάζει Γεωπονία, παράλληλα με την εργασία της, για να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες ζωής στις δύο κόρες που μεγαλώνει μόνη μου.

Συμμετέχει ενεργά στη Σχολική Επιτροπή, στην Ένωση Γονέων και σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Κορυδαλλού.

Έχει δίπλωμα Κομμωτικής και εμπνεύστηκε το «Κοινωνικό Κομμωτήριο», δηλαδή τον δωρεάν καλλωπισμό των φτωχών γυναικών, μέσω της Unesco Πειραιά και Νήσων, όπου εργάζεται.

Προ διμήνου, την Ημέρα της Γυναίκας, η Αγγελική Πανά περιποιήθηκε τα μαλλιά όλων των γυναικών που φιλοξενούνται στις Δομές φιλοξενίας Αστέγων του Ομίλου για την Unesco Πειραιά και Νήσων και όπως αναφέρθηκε «στα πρόσωπά τους έλαμψε ένα μεγάλο χαμόγελο, καθώς είχαν την ευκαιρία να ανανεωθούν και να αναγεννηθεί η χαμένη τους αυτοπεποίθηση».

«Η ομορφιά είναι δικαίωμά της κάθε γυναίκας» τόνισε η Αγγελική Πανά και όπως δήλωσε η ίδια, δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός» αλλά ενεργή πολίτης που δίνει προτεραιότητά στην προσφορά στο συνάνθρωπο, στην κοινωνική πολιτική, στον εθελοντισμό και στην έμπρακτη βοήθεια στο διπλανό μας.

Η Αγγελική Πανά, αφιερώνει όλες τις δυνάμεις της, στο να έχουν όλα τα παιδιά του Πειραιά, ασφαλές σχολικό περιβάλλον και ουσιαστική και πραγματικά δωρεάν παιδεία. Για να παραμένουν οι νέες και οι νέοι μας στην Ελλάδα.

Στην πρόσφατη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Β΄ Πειραιά, ευχήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, να μπορέσει να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων όπως έκανε τις προηγούμενες δεκαετίες, και, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο ήλιος ο πράσινος να ξανανέβει ψηλά».

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την ευκαιρία που της έδωσε να είναι υποψήφια βουλευτής και να εκφράσει τις εργαζόμενες μητέρες, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους απλούς – μη προνομιούχους – ανθρώπους της Β’ Πειραιά και εύχήθηκε καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *