Αρχική » Ψήφισμα του δήμου Καλλιθέας για τον Λ. Λασκαρίδη

Ψήφισμα του δήμου Καλλιθέας για τον Λ. Λασκαρίδη

0
karnavos edimosgr 1

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος

Ομόφωνο ψήφισμα εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας για απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Αντιδήμαρχο, Λάζαρο Λασκαρίδη…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας έλαβε την απόφαση απόδοσης τιμής στον εκλιπόντα Λάζαρο Λασκαρίδη, εν ενεργεία Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας, Δημοτικού Συμβούλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ».

Μετά από την εισήγηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος στο Δήμο Καλλιθέας από την Δευτέρα 8/5/2023 έως και την Τετάρτη 10/5/2023, ημέρα τέλεσης της εξόδιου ακολουθίας και ταφής του, σε έκφραση τιμής και οδύνης για την απώλειά του.

  • Να εκδοθεί ψήφισμα που θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
  • Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Την μετονομασία του θεσμού «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» σε Θέατρο της Δευτέρας «Λάζαρος Λασκαρίδης», ως απόδοση τιμής στον εκλιπόντα.
  • Την καθιέρωση ενός ετήσιου βραβείου από τον Δήμο Καλλιθέας το οποίο να φέρει το ονοματεπώνυμό του «ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» και να απονέμεται για σημαντικά έργα πολιτιστικού περιεχομένου που θα αφορούν την πόλη μας.
  • Να απονεμηθεί στους οικείους του το χρυσό μετάλλιο της πόλης.
  • Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί δημοτική δαπάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *