Αρχική » Απεβίωσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης, αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Απεβίωσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης, αντιδήμαρχος Καλλιθέας

0
laskaridis edimosgr (1)

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης

Υπέκυψε στα τραύματά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη…

Ανήμερα των γενεθλίων του, βρισκόταν σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Καλλιθέας, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού. Έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε σοβαρά, με συνέπεια να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σήμερα το πρωί, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του και βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1968 και εργάστηκε ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Ελεύθερος» στο ελεύθερο ρεπορτάζ και αμέσως μετά στις εφημερίδες «Δημοκρατικός Λόγος» και «Αυριανή», καθώς και στους σταθμούς «Ράδιο Αθήνα», «Κανάλι 29» και «Κανάλι 5», όπου ειδικεύτηκε στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Είχε επίσης θητεύσει στα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας. Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπηρετούσε ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *