Αρχική » Τα 2 αρνητικά στοιχεία του Ιωακειμίδη

Τα 2 αρνητικά στοιχεία του Ιωακειμίδη

0

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν είναι γνωστό πρόσωπο αλλά και ινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τον Γιάννη Σγουρό…

ioakeimidis edimosgr 1

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Για υποψήφιο περιφερειάρχη, αντίπαλο του Γιώργου Πατούλη, επέλεξε τον Γιώργο Ιωακειμίδη ο Σύριζα…

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη πήρε την απόφαση, εν τούτοις, το σκέφτεται σοβαρά. Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει στο όνομα του Γιώργου Ιωακειμίδη, τη στιγμή την οποία η υποψηφιότητα δεν θεωρείται δυναμική.

Αφενός, διότι δεν είναι ένα γνωστό πρόσωπο και αφετέρου, επειδή κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τον Γιάννη Σγουρό… Αντίθετα, ουδείς μπορεί να του παραγνωρίσει το γεγονός ότι είναι αυτοδιοικητικός και βαθύς γνωστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο επί 7 θητείες δήμαρχος δεν ανήκει σε κομματικό στρατόπεδο. Τόσο στις εκλογές της ΚΕΔΕ όσο και σ’ αυτές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής είχε δημιουργήσει δικό του ψηφοδέλτιο, εντάσσοντας δημάρχους απ’ όλους του κομματικούς χώρους.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης είναι Πτυχιούχος Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) και κατέχει τεχνικό γραφείο στο Ρέντη. Για 15 χρόνια, δίδαξε το μάθημα της «Αντισεισμικής Τεχνολογίας» στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Το 1994 εκλέχθηκε δήμαρχος Ρέντη και στη συνέχεια στο νέο δήμο. Το 2014 επανεκλέχθηκε δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με ποσοστό 62,3% στον Α΄ γύρο και τον Μάϊο του 2019 πάλι από τον Α΄ Γύρο, επανεκλέγεται με ποσοστό 65%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *