29 Μαρτίου, 2024

Ν. Παπαπέτρος: Το αντίπαλο δέος του Μπέου

0

Ο Νίκος Παπαπέτρος αναμένεται να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου…

papapetros edimosgr 1

Ο Νίκος Παπαπέτρος

Ουσιαστικά θα είναι το αντίπαλο δέος του Αχιλλέα Μπέου στο δήμου και ο οποίος θα παλέψει για τον δημαρχιακό θώκο.

Το αποκάλυψε το TheNewspaper.gr και όπως ανέφερε, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Θα διεξαχθεί ειδική εκδήλωση, όπου θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Λέγεται ότι επιδίωξή του είναι να παρουσιάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων.

Η τελευταία ανάρτηση του Παπαπέτρος:

Η ανάρτηση του κ. Παπαπέτρου:

Η τελευταία κακοκαιρία στην πόλη μας ανέδειξε νέους τρόπους αποχιονισμού των δρόμων (κεντρικών πάντα και μόνο!),όπως και πρόσωπα που μπορούν να τύχουν ανάλογης αξιοποίησης στο μέλλον.

Ο καλύτερος τρόπος είναι ο εκφοβισμός των μηχανημάτων (συγγνώμη, των χειριστών…). Αποδίδουν καλύτερα, σαν να ήταν ματιασμένα και η ξεματιάστρα με μαγικές λέξεις έδιωξε τη βασκανία.

Οι οδηγίες δίνονται πάντα προφορικά (ο γραπτός λόγος είναι άγνωστος) και στα «γαλλικά». Η χρήση της Ελληνικής γλώσσας δεν είναι κατανοητή, γι’ αυτό επιλέγεται η «γαλλική» που προσδίδει «άβλη» αξία στην πόλη μας. Οι δε εντολές κινηματογραφούνται (με σενάριο ήδη κακο-γραμμένο και διδαγμένο), για να τις θυμούνται με εκστασιασμό και τ’ άλλα αποχιονιστικά ή άλλου είδους ενεργούμενα.

Ο Μπέης μας είναι πανταχού παρών. Από γήπεδα, καφενεία μέχρι χιονισμένους δρόμους. Κάτι σαν φύλακας άγγελός μας, που μας προστατεύει, ούτως ώστε να μην έχομεν χρείαν άλλων «προστατών». Για την ασφάλειά μας (για το καλό μας δηλαδή) του έχουμε παραδώσει τον έλεγχο των πάντων στην πόλη μας, ορατών τε και αοράτων, όπως εφημερίδων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, ποδοσφαιρικών ομάδων, πολιτικών κομμάτων, ανθρώπων και έργων, κ.ο.κ.

Ο Μπέης μας είναι παντός καιρού και κάνει (για) τα πάντα!! Από το να δημιουργεί ποδοσφαιρικές ομάδες εκ του μηδενός, μέχρι το να καθαρίζει δρόμους από χιόνια. Μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε αναλόγως.

Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί των τοπικών κολάκων ή σωστότερα κολίγων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *