Αρχική » Τα ΚΔΑΠ Ασπροπύργου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

Τα ΚΔΑΠ Ασπροπύργου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

0

Φέτος, παρά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά των Κ.Δ.ΑΠ. με ιδιαίτερο ενθουσιασμό προετοίμασαν υπέροχα θεατρικά για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους.

Το παρών σε αυτές έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, θαυμάζοντας την ερμηνεία των παιδιών.

Στη συνέχεια, μοίρασε δώρα σε όλους τους μαθητές και τους ευχήθηκε να περάσουν υπέροχα στις γιορτές, να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» και να επιστρέψουν με περισσότερη όρεξη στις δραστηριότητες που προσφέρονται στα Κ.Δ.ΑΠ. Ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη δημιουργική συνεισφορά τους παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν πιο δυναμικά τη Νέα Χρονιά.

Τέλος, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι τόσο η εκπαίδευση των μαθητών αλλά και η δημιουργική τους απασχόληση στα Κ.Δ.ΑΠ. του Δήμου, όπου κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *