29 Μαρτίου, 2024

Ο Ν. Μελετίου στην Βαρκελώνη

0

Ο Νίκος Μελετίου, δήμαρχος Ασπροπύργου, βρίσκεται στην Βαρκελώνη ως τακτικός εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηνωμένων Πόλεων & Τοπικών Αρχών (UCLG)…

meletiou 1

Ο Νίκος Μελετίου, δήμαρχος Ασπροπύργου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους μίλησε για την ανθρωπιστική κρίση που έπληξε πρόσφατα την Τουρκία και την Συρία, καθώς και για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους.

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία με τις 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (Π.Ε.Δ.) και όλους τους Δήμους της χώρας, διοργάνωσε μια μεγάλη δράση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης», ανέφερε ο δήμαρχος και εξήγησε: «Συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια για την στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε με σφοδρότητα την Τουρκία και την Συρία.

Εμείς οι Δήμαρχοι της Ελλάδας θεωρήσαμε καθήκον μας να συνδράμουμε στην ανακούφιση του ανθρωπίνου πόνου που προκλήθηκε μετά την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία που δοκιμάζει την Τουρκία και την Συρία και μας συγκλονίζει όλους. H αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα, θρησκεία κι εθνικότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *