Αρχική » Η Α. Σιμητρόπουλου διεκδικεί τη δημαρχία στον Άλιμο

Η Α. Σιμητρόπουλου διεκδικεί τη δημαρχία στον Άλιμο

0
SIMITROPOULOU 1

Η Αναστασία Σιμητρόπουλου, πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Η Αναστασία Σιμητρόπουλου, πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Αλίμου…

Ανεξαρτητοποιήθηκε και θα ζητήσει την ψήφο των δημοτών, έχοντας κάνει έργο στον Άλιμο. Αναλυτικά η δήλωση ανεξαρτητοποίησης:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου

  • Αγαπώ τον Άλιμο. Δεν αγαπώ αυτό που γίναμε.
  • Αγαπώ όμως αυτό που μπορούμε να γίνουμε.

Γι’ αυτό σήμερα δηλώνω την αποχώρηση μου από την δημοτική παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο», παραμένοντας ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Ο λόγος της απόφασης μου, σχετίζεται ευθέως με τις αγεφύρωτες πλέον διαφορές μου με τις επιλογές της παρούσας δημοτικής αρχής, σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, κοινωνικών πολιτικών, δημοκρατικών διαδικασιών και διοικητικών επιλογών.

Λάθη, συμπεριφορές και παραλείψεις που δεν μπορώ να αποδεχθώ.

Επιλογές που όχι απλά δεν με βρίσκουν σύμφωνη, αλλά αποτελούν εμπόδιο στο όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε για τον Άλιμο το 2014. Παρόλο που η σχέση μου και η συνεργασία μου με το διοικητικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και τους περισσότερους συναδέλφους μου ήταν και παραμένει άψογη, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος να διοικεί.

Ταυτόχρονα παραιτούμαι από τις επιτροπές που έχω ορισθεί ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος αλλά και από εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Μακριά όμως από την εννοιολογική σημασία της λέξης παραίτησης βρίσκεται το δικό μου όραμα.

Δεν παραιτούμαι ούτε από τις αρχές μου, ούτε από το στόχο μου.

Nιώθω ηθικά υπεύθυνη απέναντι στους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλο σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (2014 και 2019), απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, απέναντι σε όσους δεσμεύτηκα να στηρίξω και θα το κάνω.

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, το έπραξα με μοναδικό γνώμονα να υπηρετώ και να προασπίζω το συμφέρον των συμπολιτών μου.

  • Η πορεία μου στο Δήμο δεν θα κριθεί μόνο από τη σοδειά που θέρισα, αλλά κυρίως από τους σπόρους που έσπειρα.
  • Αυτό το μονοπάτι έχω χαράξει στη ζωή μου και σε αυτό θα προχωρήσω.
  • Μόνο ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει και ίχνη. Κι εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε.

Γι’ αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη δημαρχία του Δήμου Αλίμου, τον τόπο που δραστηριοποιούμαι σε όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου, τον τόπο που πονάω και αγαπάω. Τον τόπο που κάποιοι όμως τραυματίζουν για να κλείσουν τις δικές τους πληγές. Και ταυτόχρονα τραυματίζουν το δικαίωμα στο λόγο όσων έντιμων επέμειναν στις αξίες τους, όσων αγαπούν πραγματικά τον Άλιμο.

Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για όλα αυτά, επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον. Έχουμε πολλά να πούμε στην πορεία. Κυρίως όμως έχουμε περισσότερα να κάνουμε. Έχουμε να κάνουμε άλματα πιο γρήγορα από τη φθορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *