Αρχική » «Βυθίστηκε» το θέατρο από τη συγκέντρωση του Ανδρ. Κονδύλη

«Βυθίστηκε» το θέατρο από τη συγκέντρωση του Ανδρ. Κονδύλη

0
kondilis grafeio

Ο Ανδρέας Κονδύλης

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε ότι υπάρχει πλήρης διαφάνεια στον Δήμο και ζήτησε από τους συνδημότες του καθαρή εντολή στις 8 Οκτωβρίου…

Μεγαλειώδης ήταν συγκέντρωση του Δημάρχου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου αλλά και του προγράμματος. Ο Ανδρέας Κονδύλης, μάλιστα, ανέφερε ότι «θεωρώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη  συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ σ’ αυτόν εδώ τον χώρο». Και συνέχισε:

«Που ήταν οι σημερινοί επίδοξοι διεκδικητές της δημαρχίας του Αλίμου όταν δίναμε τους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος, όταν τρέχαμε στα δικαστήρια για να σταματήσουμε την καταχρηστική δόμηση, όταν δεχόμασταν εξώδικα από κατασκευαστικές εταιρείες, αγωγές και μηνύσεις από παραλιακά συμφέροντα, επισήμανε. Απλώς ήταν θεατές στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη, άφαντοι. Δεν μπορεί λοιπόν να έρθει από αυτούς το καινούργιο, ούτε ανατροπή απ’ αυτούς που διακινούν κάποια λαθρόβια έντυπα και κάποια ανώνυμα χαρτάκια, μεταμεσονύχτιες ώρες, σαν τους κλέφτες».

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι η θετική πορεία του Δήμου στα οικονομικά, αφού παρατηρείται αύξηση του προϋπολογισμού. Από 29εκ. ευρώ το 2014, ο προϋπολογισμός εκτοξεύτηκε στα 74,3 εκ. ευρώ. «Είναι ο μεγαλύτερος προϋπολογισμός του δήμου από την ίδρυσή του», είπε και αναφέρθηκε στη συνήθη πρακτική των αντιπάλων του να καταγγέλλουν δήθεν παρανομίες π.χ. Cine Αλιμος κ.α.) «Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι απόλυτα νόμιμες και τα απαραίτητα έγγραφα αναρτώνται στη Διαύγεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *