Αρχική » Επίσκεψη του Σταύρου Τσίρμπα στο Ίδρυμα Takis Foundation

Επίσκεψη του Σταύρου Τσίρμπα στο Ίδρυμα Takis Foundation

0

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Τάκης στο Καματερό πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμφωνήθηκε να υπάρξει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού με δράσεις ενημέρωσης, επισκέψεων και εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους δημότες.

Ο κ. Τσίρμπας δήλωσε κατά την επίσκεψή του: «Είχα την ευκαιρία και τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ το Ίδρυμα “Takis Foundation” που αποτελεί ένα πραγματικό πολιτιστικό κόσμημα της πόλης μας.

Στη ξενάγηση μου από την κα Κούλη Μένια, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος, έμεινα έκθαμβος για άλλη μία φορά από την πρωτοτυπία και της πολυσυνθετότητα των έργων του παγκοσμίου φήμης γλύπτη, ο οποίος επέλεξε το Γεροβουνό, (το Ιερό Βουνό, όπως λεγόταν) ως χώρο για την ίδρυση ενός κοινωφελούς οργανισμού με σκοπό την προώθηση της τέχνης και των επιστημών».

Το Ίδρυμα Τάκης αποτελεί την κοιτίδα του καλλιτεχνικού και ερευνητικού έργου του μεγάλου καλλιτέχνη, με τους χώρους του Ιδρύματος να κοσμούνται από χαρακτηριστικά έργα όλων των περιόδων της καλλιτεχνικής του πορείας αλλά και από έργα φίλων του Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *