28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού

0

Τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρο Τσίρμπα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι συνεργάτες του. με σκοπό την ενημέρωσή του για θέματα του Δήμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Ζαλακούδη Δημήτρη και Τεχνικής Υπηρεσίας Δανάκου Στέφανου, της Δημ. Συμβούλου κας Μπιζά καθώς και των συνεργατών του βουλευτή κας Ρωμανέα και κας Σταυράκη.

 Ο κος Κουρουμπλής ενημερώθηκε από τον κο Τσίρμπα και τους συνεργάτες του για καίρια ζητήματα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Εξετάστηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο προγραμματισμός των έργων.

Ειδικότερα έγινε αναλυτική παρουσίαση από το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους των έργων που διεκδικεί ο Δήμος καθώς και όσων έχουν ήδη δρομολογηθεί.  

Ο Βουλευτής παρουσίασε τους άξονες των προτεραιοτήτων του για την περιοχή και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει ζητήματα που αφορούν στο Δήμο και την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να παραμείνει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *