Αρχική » Δήμος Φυλής: 58 έργα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022

Δήμος Φυλής: 58 έργα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022

0

Τα 58 έργα που υλοποιεί ή δρομολογεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού στο Δήμο Φυλής και περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2022, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση εργασίας που είχαν πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκος Λιόσης.

Πρόκειται για 58 συνεχιζόμενα και νέα έργα που είτε βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης είτε έχουν δρομολογηθεί είτε προγραμματίζονται για το νέο έτος, σε όλη την επικράτεια του Δήμου, όπως περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος που έχει αποσταλεί προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Κατά τη συνάντηση, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Λιόση για την πρόοδο των συνεχιζόμενων έργων και τον καταμερισμό των νέων έργων για το 2022, με έμφαση στα έργα που έχουν προταθεί για την Κοινότητα Άνω Λιοσίων.

Για την κατάρτιση του Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος 2022, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανέφερε: “Ο Δήμος Φυλής πρωτοστατεί σε έργα σε όλη την Αττική τα τελευταία χρόνια, και το 2022, για ακόμη μία χρονιά, διεκδικεί τη “μερίδα του λέοντος” σε έργα υποδομής.

Στόχος μας ήταν εξαρχής και παραμένει πάντα, η περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου και η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας”, κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *