Αρχική » Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο

Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο

0

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, στις 20:00.,στην κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης», του Δημοτικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Πειραιά, την οποία συνδιοργανώνουν το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών και το Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές» η συναυλία του Δήμου θα μας μεταφέρει το γιορτινό κλίμα με μουσικές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο .

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση στην οποία συμβάλλουν η Παιδική Χορωδία υπό την διδασκαλία της Ματθαίας Σπιταδάκη, το Φωνητικό σύνολο του ΠΜΚΠ Φωνές γυναικών υπό την επίβλεψη της Αντιγόνης Κερετζή, η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, καθώς και οι σπουδαστές Νάντια Ζαχούρ και Χαρά Τσιγαρίδα, από την τάξη Μονωδίας της σοπράνο Μαρίτας Παπαρίζου του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά. Στο πιάνο θα συνοδεύσουν η Μαρία Γκόλγκαρη (καθηγήτρια του ΠΜΚΠ) και η Μαριάννα Κακαβά(απόφοιτος του ΠΜΚΠ).

Στην συνέχεια της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Ιωάννη Σέργιου Μαγιάτη, θα «ταξιδέψει» τους παρευρισκόμενους με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο. Με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών θα συμπράξει στο τραγούδι η Ματθαία Σπιταδάκη (καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού).

Tην καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν ο διευθυντής του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά κ. Βασίλης Μαστοράκης kαι ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου κ. Ιωάννης Σέργιος Μαγιάτης.

  • Κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία εισόδου (www.viva.gr ).
  • Ενημερωθείτε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην ιστοσελίδαhttps://christmasinpiraeus.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *