6 Ιουνίου, 2023

Ανοίγει τις πύλες το συνέδριο των Γενικών Γραμματέων ΟΤΑ

0
sinedrio (1)

Το συνέδριο των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» ανοίγει τις πύλες του στο Τάε Κβο Ντο…

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης για το περιβάλλον στη χώρα, της Attica Green Expo. Το πιο σπουδαίο Eco-Meet της χώρας θα γίνει από 24 έως 27 Μαΐου 2023, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE KWON DO. Το συνέδριο διοργανώνουν από κοινού η Ένωση «Κλεισθένης», Forum Training & Consulting και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

xristakis edimosgr
Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Κλεισθένης», Μιχάλης Χρηστάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Forum, Training & Consulting, Γιάννης Νικλήτσας και ο δημοσιογράφος Χρήστος Σούτος
Την περασμένη Παρασκευή στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του συνεδρίου «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν:

  • Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Κλεισθένης», κ Μιχάλης Χρηστάκης
  • Ο Γενικός Διευθυντής της Forum, Training & Consulting, κ. Γιάννης Νικλήτσας
  • Ο Δ/νων Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης
  • Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας και εκπρόσωποι φορέων που συμπράττουν στο συνέδριο πραγματοποιώντας παράλληλες επιστημονικές ημερίδες και εσπερίδες. Οι κ.κ. Δαμίγος και Μάνος από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο κ. Αρτελάρης από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ο κ. Γεώργιζας από το περιοδικό ΠρΟΤΑση, ο κ. Θεοδοσόπουλος από τη SEP Hellas, η κ. Σεϊμανίδη από τη A-Energy και ο δημοσιογράφος Χάρης Κιουγιουμτζόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει στους συνέδρους για το νέο εκλογικό σύστημα και τις διαδικασίες ανάδειξης των νέων δημοτικών αρχών.

Τη συνέντευξη τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Σούτος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Attica Green Expo.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη γιορτή για το περιβάλλον, 24-27 Μαΐου, στο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *