Αρχική » H ασφαλτόστρωση της λεωφόρου “Αιγαίου Πελάγους”

H ασφαλτόστρωση της λεωφόρου “Αιγαίου Πελάγους”

0

Με την ασφαλτόστρωση αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η καθημερινότητα της διέλευσης εκατοντάδων διερχόμενων οδηγών…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου “Αιγαίου Πελάγους” μετά και την ολοκλήρωση του σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου. Οι εργασίες της τελικής επίστρωσης της πίσσας, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021.

Με την ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους, που ξεκινά από τους φωτεινούς σηματοδότες της Λεωφόρου Αχαρνών και θα φτάσει ως τη διασταύρωση με την Πηνειού, αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η καθημερινότητα της διέλευσης εκατοντάδων διερχόμενων οδηγών. Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που όλο το διάστημα της εξέλιξής του, το παρακολουθούσε στενά.

Ο κ. Παππούς έδωσε τα εύσημα στην Τεχνική Υπηρεσία

Κάθε έργο που ολοκληρώνεται είναι η αρχή ενός επόμενου, γιατί για μας η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αποτελεί διαρκή στόχο” τόνισε χαρακτηριστικά δίνοντας τα εύσημα στην Τεχνική Υπηρεσία και τους συνεργάτες του. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με δύο χαρακτηριστικά videos από την ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *