28 Μαρτίου, 2024

Χ. Παναγιωτοπούλου: «Εγκληματικές οι ενέργειες του Γ. Λεβεντάκη»

0
panagiotopoulou edimosgr 1

H Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας, επιτέθηκε μέσω ανακοίνωσης του νυν δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη…

Συμπολίτες μου οι βρώμικες τακτικές προπαγάνδας της Δημοτικής Αρχής Λεβεντάκη και ο πανικός τους για την πανωλεθρία που τους περιμένει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, είναι άκρως επικίνδυνες για το μέλλον του τόπου. Με δικές τους ηθελημένες εγκληματικές παραλείψεις, επιδιώκουν να χαθεί το έργο της ΠΕ3 στην Κυπαρισσία, με χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ ως επίσης και χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για τη Δ.Ε Φιλιατρών χωρίς να έχουν ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο ποτέ, τι σκοπό έχουν να κάνουν την χρηματοδότηση αυτή στα Φιλιατρά.

Και το κάνει αυτό η Δημοτική Αρχή, γιατί θέλει ως προεκλογική σημαία να έχει εναντίον μας το επιχείρημα ότι το έργο χάθηκε εξ΄ αιτίας της αντιπολίτευσης, εφόσον οι ίδιοι δεν έχουν να παρουσιάσουν δικό τους έργο, εκμεταλλευόμενοι ταυτόχρονα τα έργα που δρομολόγησαν οι προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Ο κ. Λεβεντάκης, είναι παντελώς ανίκανος να διοικήσει το Δήμο Τριφυλίας και άκρως επικίνδυνος γιατί προτιμάει να χαθεί ένα έργο πνοής για την πόλη της Κυπαρισσίας, ΠΕ3, για να υποστηρίξει το ψεύτικο αφήγημά του ότι φταίει η αντιπολίτευση, αντί να τρέξει και να κερδίσει το έργο.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι από την προηγούμενη Τετάρτη, 3-5-2023, όπου είχαμε δημοτικό συμβούλιο και αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, με πρόταση της παράταξής μας, να αιτηθεί γραπτώς η Δημοτική Αρχή στο αρμόδιο υπουργείο, παράταση της ένταξης του έργου της ΠΕ3 Κυπαρισσίας με χρηματοδότηση ποσού 1.500.000 ευρώ, η οποία έληγε 5-5-2023, και μετά την από 5-5-2023 ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης που μας δήλωσε ότι έκανε επαφές με το υπουργείο και έλαβε διαβεβαιώσεις (γραπτές ή προφορικές δεν μας λέει) ότι το έργο παρατάθηκε έως 31-5-2023, έως σήμερα η Δημοτική Αρχή Λεβεντάκη, δεν έχει εντάξει ακόμα το έργο αυτό στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τριφυλίας και δεν το έχει φέρει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο!

Δηλαδή ακόμα δεν έχει συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο με θέμα την ΠΕ3. Σημειωτέον ότι την 3-5-2023 όπου κουβεντιάστηκε η ΠΕ3 «φιλολογικά» στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον συμπολιτών μας, η ΠΕ3 δεν είχε συμπεριληφθεί ούτε στα θέματα του συμβουλίου εκείνου. Θλίβομαι βαθύτατα που η δημοτική αρχή κρίνει ότι εξυπηρετεί τον προεκλογικό της αγώνα να χαθεί ένα τέτοιο έργο πνοής για την Κυπαρισσία, με σκοπό δεξιά και αριστερά στα καφενεία να επιρρίπτουν την ευθύνη στην αντιπολίτευση και προσωπικά σε μένα.

Κύριοι της δημοτικής αρχής, πάνω από τον προεκλογικό αγώνα και από τη ψηφοθηρία, υπάρχουν οι αρχές, οι αξίες, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει μια εκλεγμένη από το λαό της Τριφυλίας δημοτική αρχή η οποία δίνει όρκο για να τις υπηρετεί. Για των λόγων μου το αληθές :

Η δημοτική αρχή γνωρίζει για την ένταξη της ΠΕ3 στη χρηματοδότηση ένα έτος πριν. Δεν ενημέρωσε ως όφειλε ποτέ το δημοτικό συμβούλιο Ενώ το γνωρίζει ότι για να λάβει τη χρηματοδότηση πρέπει να έχει ψηφισμένο τεχνικό πρόγραμμα και εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο τεχνικό πρόγραμμα προς ψήφιση τέλος Ιανουαρίου 2023 και τηρεί, σκοπίμως τότε, σιγή ιχθύος για την ΠΕ3, αντί να έχει μεριμνήσει να το φέρει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους όπως ο νόμος ορίζει.

Από την 9-3-2023 που εντάχθηκε το έργο στη χρηματοδότηση, έως σήμερα σε κανένα συμβούλιο δεν έβαλε θέμα την Π.Ε3, και ακόμα και έως σήμερα μετά την παράταση που λέει ότι πήρε έως 31-5-2023, δεν το έχει εντάξει στο τεχνικό πρόγραμμα και δεν το έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση! Δηλαδή έως και σήμερα δεν έχει συγκαλέσει τακτικό ή έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό.

Δεν έχει προκαλέσει καμία συνάντηση με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το θέμα και να βρεθεί λύση.

Αντί όλων αυτών σήμερα πληροφορήθηκα ότι «εν κρυπτώ», καλεί τηλεφωνικά διάφορους συλλόγους της Κυπαρισσίας, να παραστούν αύριο το απόγευμα (11-5-2023) στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να τους ζητήσει δήθεν χείρα βοηθείας, να πιέσουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει δήθεν το τεχνικό πρόγραμμα, ΕΝΩ η αλήθεια είναι ποτέ δεν έχει εντάξει την ΠΕ3 στο τεχνικό πρόγραμμα, ότι αύριο δεν έχουμε δημοτικό συμβούλιο, ούτε πρόσκληση για να παραστούμε και ότι ποτέ δεν έχουμε κληθεί για να την ψηφίσουμε. Και όλα αυτά γίνονται σκοπίμως προφανώς, κατά την προσφιλή τακτική του, με σκοπό να παραπλανεί τους συμπολίτες μας ότι δεν πηγαίνουμε στα συμβούλια και ότι δεν τον αφήνουμε να κάνει έργο!

ΚΑΛΩ λοιπόν άμεσα την δημοτική αρχή να εντάξει στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ το έργο της Π.Ε3 και να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το λόγο αυτό.

Αν δεν το κάνει, είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν ξέρει πώς να κινηθεί

ΚΑΛΩ τη Δημοτική Αρχή, να Δηλώσει παραίτηση από τα καθήκοντά της. Άλλωστε έτσι θα κάνει ελεύθερη και απερίσπαστη την προεκλογική της προπαγάνδα, «χωρίς να χάνει το χρόνο της με τα θέματα του Δήμου»!!!!

Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη, δυστυχώς ήταν οδυνηρή για τον τόπο και μέχρι το τέλος της θητείας του, προβλέπω ότι τα δεινά που μας μαστίζουν θα επιδεινωθούν, στο βωμό του προεκλογικού του αγώνα.

Σας καλώ συμπολίτες μου για όλη την προπαγάνδα και τα παραμύθια που εξαπολύει η δημοτική αρχή, να ενημερωθείτε από τις υπηρεσίες του Δήμου, από τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και μην επαναπαύεστε στα λεγόμενα της δημοτικής αρχής, η οποία έχει ξεκινήσει καμπάνια προπαγάνδας στο βωμό του προεκλογικού τους αγώνα. Γιατί έχουν καταλάβει ότι πλέον, δεν είναι στην ΑΝΟΔΟ αλλά στην ΚΑΘΟΔΟ, και μάλιστα το τελευταίο σκαλοπάτι. Λίγοι μόνο μήνες……και η «ΝΕΜΕΣΙΣ» σας περιμένει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *