28 Μαρτίου, 2024

Χριστούγεννα στο Ίλιον με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων – Όλο το πρόγραμμα

0

Ο Δήμος Ιλίου και φέτος γιορτάζει τα Χριστούγεννα με μια ποικιλία εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, ενώ συνιστάται η προσέλευση τουλάχιστον 30΄πριν την έναρξη.

“Όπως κάθε χρόνο, η πόλη του Ιλίου φοράει τα γιορτινά της και γίνεται φωτεινότερη για να μας γεμίσει αισιοδοξία και να υποδεχθεί τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Το γιορτινό σκηνικό συμπληρώνει το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μας, που θα προσφέρει σε όλους ξέγνοιαστες και μαγικές στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, διοργανώνουμε στοχευμένες ανάσες πολιτισμού και δημιουργικές διεξόδους, ώστε αυτές τις γιορτές να απολαύσουμε με ασφάλεια πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, στις μουσικές συναυλίες, στις παιδικές θεατρικές παραστάσεις και στα παιδικά εργαστήρια του Δήμου μας, με ελεύθερη είσοδο και να ζήσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα των εορτών στην πόλη μας.

Με την προτροπή αυτές τις γιορτές να αναζητήσουμε το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, εύχομαι το 2022 να μας έχει όλους καλά και να αποτελέσει μια χρονιά πιο ελπιδοφόρα και πιο χαρούμενη για όλους. Χρόνια Πολλά, με Υγεία, Ειρήνη, Ελπίδα και Αλληλεγγύη.”, αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Ζενέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *