29 Μαρτίου, 2024

Το γήπεδο του ΠΑΟ θα είναι έτοιμο σε 3 χρόνια

0
bakoyannis aetos 1

Ο Κώστας Μπακογιάννης

Σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος μίλησε στο ΣπορΦΜ και επισήμανε ότι άμεσα απομακρύνονται σχεδόν 20 τόνοι μπάζα και σκουπίδια, αλλά και επικίνδυνα υλικά όπως 2.500 τ.μ. ελενίτ. Όλα αυτά θα μεταφερθούν για ανακύκλωση στη Σουηδία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κατεδαφίζονται 20 αυθαίρετα κτίρια, ενώ γίνονται εκσκαφές ώστε να απομακρυνθούν επικίνδυνα και μη υλικά, καθώς και αστικά απόβλητα. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ξεκάθαρα ότι μέχρι σήμερα τηρείται αυστηρά το χρονοδιάγραμμα και παρά το γεγονός ότι το έργο είναι πολυσύνθετο και πολυδιάστατο, προχωράει χωρίς πρόβλημα.

Ως γνωστό, η ευθύνη για τα έργα υποδομής, όπως δρόμοι, δίκτυα και πράσινο στην συγκεκριμένη περιοχή ανήκει αποκλειστικά στον δήμο Αθηναίων. Παράλληλα, το 50% της συνολικής διαμόρφωσης θα είναι χώροι πρασίνου. Η χρηματοδότηση του γηπέδου δε, προέρχεται κατά το ήμισυ από το Ταμείο Ανάκαμψης και από Εθνικούς Πόρους και είναι απολύτως εξασφαλισμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *