29 Μαρτίου, 2024

“Σήκωσε μανίκια” ο ΟΝΝΕΔίτης Δημήτρης Καρράς

0

Ο νεαρός επιχειρηματίας Δημήτρης Καρράς, από τους πλέον πετυχημένους στο χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, αγωνιστής από χρόνια με όραμα και δράση στην ΟΝΝΕΔ, είναι το νέο πρόσωπο στην Προεδρία της Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στην επιστολή που απευθύνει στους ΟΝΝΕΔίτες αναφέρει:

Φίλες και φίλοι, Συναγωνιστές που όλα αυτά τα χρόνια μας ενώνουν οι κοινοί μας αγώνες αλλά και το κοινό μας όραμα αναλαμβάνω με χαρά, τιμή και υπερηφάνεια τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Βασικό προαπαιτούμενο είναι το τοπικό γραφείο να αποτελέσει ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, εκφράζοντας την ορμή της νεολαίας και αποτελώντας χώρο για σκέψη και παραγωγή πολιτικής. Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την γενιά μας.

ΕΜΕΙΣ, η νέα γενιά, οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την εξεύρεση διεξόδων από μία κατάσταση που οι ίδιοι δεν προκαλέσαμε. Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο μια σύγχρονη πολιτική νεολαία που δε θα μένει απαθής και θα εκφράζει τη γενιά μας είναι απαραίτητη. Στόχος μου είναι η ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να εξελιχθεί το συντομότερο δυνατό σε μία παρεμβατική, φιλελεύθερη νεολαία, η οποία θα κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων.

Στόχος μου είναι η ΟΝΝΕΔ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να δίνει δυναμικά το παρών στη τοπική κοινωνία και να επικοινωνεί με τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί μας. Οι ΝΕΟΙ οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας αλλά και της περιοχής που ζούμε. Για αυτό το λόγο δηλώνω ‘‘ΠΑΡΩΝ’’ με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων. Καλώ λοιπόν όλους τους νέους και τις νέες ηλικίας 18-32 ετών από τις περιοχές της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης να έρθουν σε επαφή με το τοπικό μας γραφείο, να μας γνωρίσουν και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, κάνοντας ΜΑΖΙ το πρώτο βήμα για επόμενη μέρα της οργάνωσης.

Καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε σε ΜΑΖΙ σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πλέον έχει ξημερώσει μια καινούρια ημέρα με Πρωθυπουργό τον Προέδρο μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλοι μαζί οφείλουμε να δουλέψουμε όχι μόνο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ., όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία αλλά για να ορθοποδήσει ξανά η χώρα. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πρόεδρο μας, το Παύλο το Μαρινάκη γιατί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου με γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη ταυτόχρονα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *