29 Μαρτίου, 2024

Παππάς Vs Ξυδάκη: Αγώνας για το χρίσμα του δημάρχου της Αθήνας

0

Ο Νίκος Παππάς και ο Νίκος Ξυδάκης είναι υποψήφιοι για την υποψηφιότητα του δημάρχου στο δήμο Αθηναίων…

pappas edimosgr 1

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς και ο Νίκος Ξυδάκης είναι υποψήφιοι για την υποψηφιότητα του δημάρχου στο δήμο Αθηναίων…

Προβάδισμα, ωστόσο, έχει ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί στις προσεχείς εβδομάδες. Τυγχάνει, άλλωστε, της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης του Αλέξη Τσίπρα αλλά και πολλών μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την άλλη, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, στηρίζεται και υποστηρίζεται από την τοπική επιτροπή και τα στελέχη αυτής. Ο ίδιος δείχνει διάθεση και ενθουσιασμό να τεθεί απέναντι στο νυν δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, εν τούτοις, αναμένει την απόφαση του κόμματος.

Σε περίπτωση την οποία ο Νίκος Παππάς πάρει το χρίσμα, τότε πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί του θα συσπειρωθεί και το ΠΑΣΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα δοθεί το χρίσμα της υποψήφιας δημάρχου στην κόρη του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων, Δημήτρη Μπέη, Ρωξανη. Είναι δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου «Αθήνα Είσαι Εσύ», με στόχο να συνεισφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της για τη διαμόρφωση πολιτικών που θα προσελκύσουν τους πολίτες και ιδιαίτερα και τους νέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *