28 Μαρτίου, 2024

Ο Ξ. Μανιατογιάννης αποχώρησε από το δήμο Βριλησσίων

0
maniatogiannis edimosgr 1

O Ξένος Μανιατογιάννης

Ο δήμαρχος Βρισλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, αποχώρησε, ύστερα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας…

Μέσα σε φορτισμένο συγκινισιακά κλίμα, ο Ξένος Μανιατογιάννης τόνισε απευθυνόμενος προς το Σώμα τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα και καλό Πάσχα. Όπως γνωρίζετε κατέρχομαι στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος. Ως εκ τούτου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα δεν θα παραστώ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω το παρόν Σώμα όπως και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια στα οποία συμμετείχα και τα οποία με βοήθησαν να προσφέρω στην πόλη μας και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Θα ήθελα, επίσης να ευχαριστήσω το Σωματείο των Εργαζομένων για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση. Μια συνεργασία με θετικό πρόσημο μέσα από τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν. Με καλή θέληση θεωρώ ότι η πλειοψηφία των θεμάτων λύθηκε επικοδομητικά και με ασφάλεια για λογαριασμό των εργαζομένων και κυρίως της πόλης.

Είμαστε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που έχει αποδείξει ότι τα αντανακλαστικά του βάζουν πάνω απ΄ όλα το καλό της πόλης , γι΄αυτό και δεν υπήρξαν μεγάλες εντάσεις μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι και πραγματικά το πιστεύω η διοίκηση που θα με διαδεχτεί και η επόμενη διοίκηση που θα προκύψει μετά τις δημοτικές εκλογές να είναι πολύ καλύτερη από το δικό μου αποτύπωμα όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω ότι θα είμαι πάντοτε στη διάθεση της πόλης με όποιον τρόπο μου ζητηθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *