Αρχική » Οι ανεξαρτητοποιήσεις Μπασούρη, Ζαννιά στην Ηλιούπολη

Οι ανεξαρτητοποιήσεις Μπασούρη, Ζαννιά στην Ηλιούπολη

0

Την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ανακοίνωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρίνος Μπασούρης και Αναστάσης Ζαννιάς. Ο λόγος της αποχώρησης από την παράταξη φέρεται να ήταν ο ορισμός του Στάθη Ψυρρόπουλου στη θέση του προέδρου της παράταξης. Ως αποτέλεσμα ήταν να ανεξαρτητοποιηθούν, αποστέλλοντας έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν τηρήθηκαν οι συμφωνηθέντες διαδικασίες.

Ο Μαρίνος Μπασούρης αναφέρει: «Το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου στελέχη που έχουμε δώσει αγώνα για την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη[…] βρεθήκαμε αιφνιδίως θεατές διαδικασιών που δεν τιμούν την ιστορία μας», τονίζοντας: «Με το πρόσχημα της «μοναδικής υποψηφιότητας» προτιμήθηκαν αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις και μάλιστα χωρίς συλλογικές διαδικασίες, αλλά με ανάθεση μέσω….social media!!!»

«Σήμερα, μετά από 10 χρόνια αφοσίωσης στο όραμα και το σπουδαίο έργο μας για μια καλύτερη Ηλιούπολη, αλλά και την αδιαμφισβήτητη καθημερινή δουλειά ως αντιδήμαρχος στο πλευρό σου, αποχωρώ από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» με αίσθημα πικρίας, αλλά χωρίς να λησμονώ τις Αρχές και τις Αξίες, στις οποίες χτίστηκε η Παράταξη. Με αυτές θα πορευτώ, για να δω την Ηλιούπολη πιο ακμάζουσα» καταλήγει ο 35άρης δημοτικός σύμβουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *