Αρχική » Κ. Αγοραστός: Με πολέμησαν…

Κ. Αγοραστός: Με πολέμησαν…

0
agorastos edimosgr 1

Ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου…

Συνάμα ήταν αυτός στον οποίο συγκεντρώθηκαν όλα τα πυρά για τις καταστροφικές πλημμύρες Daniel & Elias. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο ΕΝΑ ανέφερε ότι «στους πολίτες πέρασε  ότι έφταιγα εγώ και με δείξανε. Αντέδρασα, αλλά δεν με άκουγε κανείς. Η πλειονότητα των ΜΜΕ με έδειξε, διότι ήταν κατόπιν παρεμβάσεων και σκοπιμοτήτων».

Για την περιοχή του Βόλου ανέφερε ότι στο νέο ΕΣΠΑ υπάρχουν 32,7εκ. ευρώ για 15 έργα. «Είναι γι’ αυτούς που λένε τι έκανε ο Αγοραστός για τον Βόλο. Και το λέω με αγάπη. Δεν έχω πίκρα. Δέκα τρία χρόνια είναι προσφοράς, αυτά τα έργα είναι μεγάλα».

Όλοι αυτοί που πολεμούσαν όλο αυτό το διάστημα για σκοπούς άλλους και όχι περιβαλλοντικούς, τώρα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, αλλά είναι γενικά ανικανοποίητοι. Δεν είχαν ευπρέπεια στην κριτική τους, στόχος ήταν η πολιτική στοχοποίηση. Λεκτική και άλλη βία, σπάζοντας πόρτες κτλ.. Τώρα θα ησυχάσουν γιατί στόχος τους δεν ήταν το περιβάλλον, ήταν άλλος», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως όλες αυτές οι αντιδράσεις, σιγά σιγά, λίγο λίγο, κοστίζουν στην πορεία που χάραξε η περιφερειακή αρχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *