28 Μαρτίου, 2024

Θ. Μαξούρας στο Edimos: Οι «παρέες» δεν πρέπει να δημιουργούν πολιτικές

0

Ο Θεόδωρος Μαξούρας μιλάει στο Edimos για την ανεξαρτητοποίηση και την κάθοδό του στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερό

maxouras edimos 2

Ο Θεόδωρος Μαξούρας

Ο Θ. Μαξούρας ανέφερε ότι «παραμένω ενεργός, δίπλα στους δημότες των περιοχών και έτοιμος να συμβάλλω στην ανάπτυξη του δήμου»

Ο Θεόδωρος Μαξούρας είναι ένας από τους συμβούλους που παραμένει ενεργός προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των περιοχών Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί.

  • Πως λάβατε μια τέτοια δύσκολη, ομολογουμένως, απόφαση;

«Πάνω και πέρα απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης έναντι των συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και απέναντι στο σύνολο των δημοτών».

  • Προφανώς για να αποχωρήσετε ο κόμπος είχε φθάσει στο χτένι…

«Απόλυτα ναι. Εξάντλησα κάθε πιθανότητα γεφύρωσης των διχογνωμιών  που παρατηρήθηκαν σε απόψεις για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της παράταξης. Την οποία και υποστήριζα αδιάλειπτα.

Προσπάθησα επί τρία συναπτά χρόνια να διεξαχθούν δημοκρατικές διαδικασίες, με στόχο να αναδειχθεί ο επόμενος επικεφαλής της παράταξης. Αλλά αυτό δεν κατέστη, εν τέλει, δυνατό».

  • Γιατί θεωρείτε ότι δεν σας το επέτρεψαν;

«Διότι, υπάρχει ένα δεδομένο: Οι «παρέες» δεν πρέπει να δημιουργούν πολιτικές. Οι αρχές μου και οι αξίες μου δεν μπορούν να δεχτούν πρακτικές διχασμού με προσωπεία ενότητας, που αποσκοπούν σε απολύτως προσωπικά οφέλη».

  • Σκεφθήκατε διπλά και τριπλά το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής σας;

«Όπως το λέτε διπλά και τριπλά. Αλλά αποτέλεσε μονόδρομο, καθ’ ότι η παράταξη έχει απωλέσει την ταυτότητα της και «μίκρυνε» τόσο πολύ, που τα όνειρα μας δεν χωρούν πια εκεί».

  • Η επόμενη κίνηση που θα κάνετε;

«Κατά πρώτο, παραμένω ενεργός, δίπλα στους δημότες των περιοχών και έτοιμος να συμβάλλω στην ανάπτυξη του δήμου. Όλες μου οι δυνάμεις θα είναι συγκεντρωμένες και αφοσιωμένες στη δημιουργία μιας νέας παράταξης, με μοναδικό όραμα την ανάπτυξη του δήμου μας και την ευημερία των πολιτών του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *