28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση – ματ του Α. Πανόπουλου

0

Ως κίνηση – ματ μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Δαμβακεράκη με τον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου…

Για όσους γνωρίζουν τα του προσκοπικού κινήματος και της δυναμικής του στο Χαϊδάρι αλλά και ευρύτερα, επιμένουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση. Παράλληλα, αποτυπώνεται ανάγλυφα η ποιότητα των σχέσεων που έχει αναπτύξει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου με την κοινωνία της πόλης και τους φορείς της.

Ο Άρης Πανόπουλος ενσωμάτωσε στο ψηφοδέλτιο τον Πέτρο Δαμβακεράκη

Ο Π. Δαμβακεράκης είναι η πιο πρόσφατη, χρονικά, προσθήκη στην ομάδα του Άρη Πανόπουλου. Ξεκίνησε την πορεία του στο προσκοπικό κίνημα από το Σώμα Προσκόπων Χαϊδαρίου, όπου εντάχθηκε ήδη από την παιδική του ηλικία. Η αφοσίωση του στις εθελοντικές δράσεις και η αγάπη του για τον προσκοπισμό έφεραν την ανέλιξη του στις τάξεις, φέρνοντας τον να κατέχει τη θέση του Υπευθύνου Εφήβων της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε επί χρόνια στον συνεδριακό τουρισμό, ενώ οι σπουδές του στον κλάδο της χημείας αποτελούν και το αντικείμενο εργασίας του, μιας και εργάζεται ως χημικός πλέον σε ιδιωτική επιχείρηση. Η μεγάλη του αγάπη είναι η κόρη του, γι΄ αυτό άλλωστε και δηλώνει «φανατικός πατέρας»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *