28 Μαρτίου, 2024

Η Δημοτική Φιλαρμονική Φυλής σκόρπισε το πνεύμα των γιορτών στην πόλη

0

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα παιάνισε και φέτος σε γειτονιές και κεντρικά δημοτικά κτίρια η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής υπό την μπαγκέτα του Μαέστρου Νίκου Καλομοίρη και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του covid 19.

Με στόχο να φτάσει παντού το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Χριστού, να σβήσει για λίγο η σκιά της πανδημίας και τη θέση της να πάρει η εορταστική ατμόσφαιρα, η φιλαρμονική του Δήμου Φυλής περιόδευσε και με τις γιορτινές μελωδίες της έδωσε χρώμα Χριστουγέννων σε γειτονιές του Δήμου.

Πρώτος σταθμός ο κεντρικός γραφικός πλακόστρωτος δρόμος στη Δημοτική Ενότητα Φυλής με την οικοδέσποινα αρμόδια Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου να καλωσορίζει τη Φιλαρμονική στην είσοδο του Δημαρχείου Νικόλαος Λιάκος μαζί με Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύση Βλάχο.

Αμέσως μετά η Ελένη Λιάκου υποδέχθηκε εκ νέου τη Φιλαρμονική αυτή τη φορά στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων όπου οι μουσικοί παιάνισαν τα κάλαντα και άλλους γιορτινούς σκοπούς στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και αντάλλαξαν ευχές μαζί του.

Ακολούθησαν τα κάλαντα στους εργαζόμενους του Δήμου σε δεύτερο όροφο και ισόγειο και ξεκίνησε η περιοδεία μέσω της πλατείας Δημαρχείου σε όλο το ιστορικό κέντρο με μια στάση στο κτίριο που στεγάζονται η καθαριότητα, η Πολιτική Προστασία, το πράσινο, η Τεχνική Υπηρεσία,η Πολεοδομία και το τηλεφωνικό κέντρο -πρώην εφορία-.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *