28 Μαρτίου, 2024

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες” – Δήμος Περιστερίου

0

Ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Πρώτες Βοήθειες – Επίδειξη και Χρήση Απινιδωτή σε περίπτωση ανάγκης» για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης, στις 7 Οκτωβρίου 2021, στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε το γεγονός ότι: “Ο Δήμος Περιστερίου είναι πάντοτε δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας, τόσο με την παροχή σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και σε σημαντικούς τομείς, όπως αυτήν τη φορά, για την υγεία των αθλητών μας”.

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος, στη Διεύθυνση Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) και στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου (ΕΟΠΠ).

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Υγείας – Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Αλέξανδρος Πλέστης. Παρέστησαν η Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ελίνα Ιατροπούλου – Βορύλλα, ο Υπεύθυνος σε Θέματα Αθλητισμού Αθανάσιος Δημητρίου, η Διευθύντρια του ΟΠΑΑΠ Βασιλική Διονυσοπούλου και ο Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού Βασίλειος Ράγκος κ.α.

Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τις εθελόντριες του ΕΟΠΠ κ.κ. Ειρήνη Μπαϊρακτάρη και Αντιγόνη Μαρούλη, έγινε επίδειξη χρήσης απινιδωτή και δοκιμή από τα μέλη των ποδοσφαιρικών σωματείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *