28 Μαρτίου, 2024

Δράσεις πρασίνου στις γειτονιές του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

0

Η Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ξεκινά δενδροφυτεύσεις και καθαρισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί, η Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας θα προχωρήσει σε καθαρισμό του πεζόδρομου Μαραθονομάχων με φυτεύσεις παρτεριών και με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.

Την ίδια μέρα στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη, σε συνεργασία με γνωστό σούπερ μάρκετ και την Eθελοντική Ομάδα ethelon «Πάμε μπροστά δίνουμε πίσω» θα πραγματοποιηθούν δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός γκράφιτι και βάψιμο παγκακιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητας για εμάς. Πιστεύουμε και προσπαθούμε να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και ανθρώπινη τόσο για τους σημερινούς κατοίκους της όσο και για τις μελλοντικές γενιές. Μας συγκινεί το γεγονός ότι αρωγοί μας είναι μαθητές και εθελοντικές ομάδες που επιθυμούν να ομορφύνουν την πόλη και αυτό γίνεται πράξη. Βεβαίως τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι μεγάλα, οι προκλήσεις πολλές και δεν προσφέρονται για εύκολες λύσεις. Γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία η συνέχεια και η συνέπεια απέναντι σε προγραμματικούς στόχους που αποτελούν μονόδρομο για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην πόλη και την επίτευξη βιώσιμης αστικής ανάπτυξης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *