Αρχική » Γ. Στιβαχτής: Υπόγειοι και «καφέ» κάδοι στο… ράφι

Γ. Στιβαχτής: Υπόγειοι και «καφέ» κάδοι στο… ράφι

0
stivaxtis 1

Ο Γιώργος Στιβαχτής

Ο Γιώργος Στιβαχτής είναι Γραμματέας Δημοτικής Παράταξης «δήμος Μπροστά +» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης…

Ενώ ο Δήμος έχει τοποθετήσει υπογείους κάδους σε διάφορα σημεία της πόλης, οι εν λόγω υπόγειοι κάδοι έχουν μείνει με την «ζελατίνα», καθώς δεν λειτουργούν εδώ και μήνες. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης δαπάνησε χιλιάδες ευρώ με σκοπό να προμηθευτεί τους υπόγειους κάδους, ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει εδώ και χρόνια, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν τεθεί σε λειτουργία οι υπόγειοι κάδοι.

Δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα, όπως γιατί δεν τίθεται σε λειτουργία το σύστημα των υπόγειων κάδων, ενώ αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται και στους «καφέ» κάδους και το «καφέ» απορριμματοφόρο, που ουδέποτε έχει τεθεί σε λειτουργία.

Καλούμε την δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να τεθούν σε λειτουργία τόσο οι υπόγειοι κάδοι, όπως επίσης το «καφέ απορριμματοφόρο».

Τέλος, καλούμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο δημοσίως να απαντήσει γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί η χρήση των «καφέ» κάδων, του «καφέ» απορριμματοφόρου και η λειτουργία των υπόγειων κάδων, με σκοπό να ενημερωθούν οι κάτοικοι που θέτουν τα εν λόγω εύλογα ερωτήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *