29 Μαρτίου, 2024

Αλληλομηνύθηκαν Σημανδηράκης, Χατζηδάκη

0

Οι Παναγιώτης Σημανδηράκης και Χρυσούλα Χατζηδάκη αλληλομηνύθηκαν…

simandirakis edimosgr 1

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε ότι «δεν θέλω φεύγοντας από τη θέση του δημάρχου να έχει σπιλωθεί το όνομά μου, ειδικά για υποθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχει καν βάση συζήτηση

Όλα ξεκίνησαν από τις καταγγελίες της Χρυσούλας Χατζηδάκη για τα οικονομικά στοιχεία της Επιχείρησης…

Με μήνυση κατά της απερχόμενης προέδρου της ΔΕΥΑΧ για συκοφαντική δυσφήμηση προέβη ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Έκανε λόγο για ψευδή στοιχεία παρελθόντων ετών και επισήμανε ότι οι καταγγελίες της απερχόμενης προέδρου «σερβιρίστηκαν με οσμή σκανδάλου, εξυπηρετώντας πολιτικές και προσωπικές φιλοδοξίες». Αμέσως μετά η Χρυσούλα Χατζηδάκη υπέβαλε μήνυση εις βάρος του δημάρχου για ψευδή καταμήνυση.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε ότι «δεν θέλω φεύγοντας από τη θέση του δημάρχου να έχει σπιλωθεί το όνομά μου, ειδικά για υποθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχει καν βάση συζήτησης. Γιατί άραγε να απολογούμαι για ομόφωνες αποφάσεις περασμένων ετών; Με ποιο τρόπο μπορώ να πείσω τους ανθρώπους ότι αυτό ήταν συκοφαντικό και ψευδές; Μοναδικός τρόπος για να απαντήσω απέναντι σε αυτή τη “λάσπη” ήταν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη κι αυτό έκανα».

Η απερχόμενη πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη, σε ανάρτησή της ανέφερε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή της ότι ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ έκανε το καθήκον της και πως «κανένα αξίωμα δεν υπερτερεί της καθαρής συνείδησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *