29 Μαρτίου, 2024

Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακού σταθμού του Δήμου Νέας Σμύρνης

0

Μία νέα δράση ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης στον αέρα!

Η Διαδικτυακή πλατφόρμα WEB RADIO – TV του Δήμου Νέας Σμύρνης είναι πλέον γεγονός και εκπέμπει. Το όνομα αυτού «Nea Smyrni Radio-TV». Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του σταθμού θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου και θα είναι στον αέρα 24 ώρες το 24ώρο, με μουσική από επιλεγμένους djs της πόλης μας για να σας κρατάει συντροφιά κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια Ιουλίου-Αυγούστου, θα υπάρχει πιλοτική λειτουργία ενημερωτικών εκπομπών, οι οποίες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στα social media του σταθμού. Από τον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε λειτουργία το πλήρες πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο θα περιλαμβάνει εκπομπές με ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη, αθλητικά, πολιτιστικά, ψυχαγωγία, εκπομπές συλλόγων, φορέων και σωματείων, εκπομπές από μαθητές των σχολείων της πόλης και άλλα πολλά.

Μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό του Δήμου Νέας Σμύρνης θα μπορείτε να ακούτε ραδιοφωνικές εκπομπές και να παρακολουθείτε τηλεοπτικές μεταδόσεις (live streaming ή on demand) από επιλεγμένες εκδηλώσεις, αθλητικούς αγώνες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, βιβλιοπαρουσίασεις, γεγονότα της πόλης κ.α.Η παρακολούθηση/ακρόαση του σταθμού γίνεται μέσω Hλ. Yπολογιστή, Kινητού Smartphone, Tablet, Smart TV.Η ηλεκτρονική διεύθυνση σύνδεσης είναι: www.neasmyrniradiotv.grIστοσελίδα: www.neasmyrniradiotv.grFacebook: neasmyrniradiotvInstagram: neasmyrniradiotvΜείνετε συντονισμένοι στο Nea Smyrni Radio-TV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *