Αρχική » Χρ. Τεντόμας: Ρόδα… είναι και γυρίζει

Χρ. Τεντόμας: Ρόδα… είναι και γυρίζει

0

Ο Χρήστος Τεντόμας, αντιδήμαρχος κλιματικής αλλαγής στην Αθήνα, είναι την τελευταία δεκαετία περιπλανώμενος… στα σοκάκια της Αθήνας…

tentomas edimosgr 1

Ο Χρήστος Τεντόμας, αντιδήμαρχος κλιματικής αλλαγής στην Αθήνα

Ο Τεντόμας ανέφερε ότι «σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα.

Από «δεξί χέρι» του Άρη Σπηλιωτόπουλου βρέθηκε πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ με τον Γιώργο Καμίνη. Από «άνθρωπος» της Ντόρας Μπακογιάννη παρουσιάστηκε προσωρινά ως ο αντίπαλος του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων. Από συνεργάτης του νυν δημάρχου μετατράπηκε σε παρ’ ολίγον πολιτευτή. Κύριες και κύριοι, ο ταλαντούχος μίστερ Χρήστος Τεντόμας…

Είναι γεγονός ότι ο νυν αντιδήμαρχος κλιματικής αλλαγής έχει γυρίσει κάθε σπιθαμή γης στο δήμο Αθηναίων. Ξεκινώντας από τον διαμέρισμα του Κολωνού, όπου διέμενε κατά το παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια, εν τούτοις, έχει μετακομίσει στα βόρεια προάστια. Υπάλληλος της ΔΕΗ είναι ο Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος είναι το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών.

Όχι, βέβαια, για το έργο του στο δήμο Αθηναίων, αλλά για τα αδιευκρίνιστα 800χιλ. ευρώ που ερευνά ο πρόεδρος της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος. Κάποιων το μυαλό γύρισε στο παρελθόν, όπου ο Χ. Τεντόμας ως πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ διαχειρίστηκε περί των 100εκ. ευρώ. Και αποχώρησε …νύχτα λόγω της απόφασής του να τοποθετηθεί η πελώρια ρόδα στην πλατεία Συντάγματος δίχως να έχουν ληφθεί οι απαραίτητες άδειες και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας!   

Η είδηση της έρευνας, δίχως περισσότερα στοιχεία, ώθησε τους υπόλοιπους αντιδημάρχους του δήμου Αθηναίων να τον πιέσουν να μιλήσει περισσότερο. Όπερ και εγένετο…

Ο Τεντόμας ανέφερε ότι «σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα.

Η απόκτησή του μεγαλύτερου μέρους τους, ανάγεται σε πηγές προ του 1995 (ήτοι πριν καν παντρευτώ), το δε υπόλοιπο προέρχεται από μισθώματα οικογενειακών ακινήτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *