Αρχική » Τ. Τσιμπλάκης: Οι πιέσεις να μην κατέβει με τον Β. Ξυπολυτά

Τ. Τσιμπλάκης: Οι πιέσεις να μην κατέβει με τον Β. Ξυπολυτά

0
tsimplakis (1)

Ο Τάσος Τσιμπλάκης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Κηφισιά με τον Βασίλη Ξυπολυτά, απαντάει την φημολογία περί πιέσεων που του ασκήθηκαν να μην αναμιχθεί στις εκλογές…

Για όσους δεν τον γνωρίζουν έχει σπουδάσει πληροφορική και τηλεπικοινωνίες, έχοντας μεταπτυχιακό στην «Ανάπτυξη & Διαχείριση Ασύρματων Ευρυζωνικών και Οπτικών Δικτύων, Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφορίας & Ελέγχου» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Internet Sοlutions Specialist σε κατάστημα τηλεφωνίας της οδού Κασσαβέτη στην Κηφισιά, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια είναι υπεύθυνος καταστήματος τηλεφωνίας στην Νέα Ερυθραία.

  • Γιατί αποφασίσατε να ταχθείτε στο πλευρό του Βασίλη Ξυπολυτά;

«Αποφάσισα να βάλω την υποψηφιότητά μου με τον Βασίλη λόγω των νέων ιδεών αλλά και του ήθους που τον διακρίνει. Ο υποψήφιος Δήμαρχος διαθέτει μεράκι αλλά και όραμα για τη νέα εποχή του Δήμου μας. Όπως θα δείτε και στο πρόγραμμά του, η επόμενη πενταετία θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Όπως οι απόψεις, έτσι και το βλέμμα του είναι καθαρό…»

  • Θεωρείτε ότι η νυν δημοτική αρχή απέτυχε στο έργο της;

«Απόλυτα σας λέω ναι… Είναι μια διοίκηση χωρίς μεράκι, χωρίς διάθεση για νέα πράγματα. Τα έχει τοποθετήσει όλα στον …αυτόματο πιλότο. Γι’ αυτό και έχει επέλθει η απαξίωση του Δήμου μας μέσα σε 9 χρόνια. Είναι λυπηρό αυτό το θέαμα και πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί άμεσα. Μόνη λύση για τις περιοχές μας είναι ο Βασίλης Ξυπολυτάς».

Ο Τάσος Τσιμπλάκης με τους φίλους του κ.κ. Γεωργιάδη, Διονυσιώτη
  • Ποιος είναι ο πιο βασικός λόγος που ο Δήμος έχει έρθει σε τέλμα;

«Κατά πρώτο, η ανεπάρκεια συμβούλων της δημοτικής αρχής. Δευτερευόντως, ότι έχουν κουραστεί με συνέπεια να τα έχουν αφήσει όλα στην τύχη τους. Σας προκαλώ να δείτε και το video που έχω ανεβάσει (σας το τοποθετούμε στον επίλογο της συνέντευξης). Ό,τι έχει να δείξει η διοίκηση Θωμάκου, το έδειξε. Δεν μπορεί και δεν αντέχει άλλο…»

  • Φημολογείται ότι δεχθήκατε πιέσεις να μην κατέβετε με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Ξυπολυτά. Ισχύει η πληροφορία;

«Είναι 100% σωστή. Είναι γεγονός ότι δέχθηκα πιέσεις, ώστε να μην πω το μεγάλο «ΝΑΙ» στον επόμενο Δήμαρχο Κηφισιάς. Εννοείται ότι οι πιέσεις όχι μόνο δεν με έκαμψαν, δεν με πτόησαν αλλά τάσσομαι στο πλευρό του Βασίλη Ξυπολυτά με όλες μου τις δυνάμεις έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη των περιοχών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *