Αρχική » Τετ α τετ Μανιατογιάννη, Πέτσα

Τετ α τετ Μανιατογιάννη, Πέτσα

0

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξένου Μανιατογιάννη και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα οικονομικά των Δήμων, η αξιολόγηση των έργων που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, καθώς επίσης και το ανεπίλυτο ακόμη θέμα με τις αγωγές του δημοσίου κατά ιδιοκτητών ακινήτων, που πλήττει εκατοντάδες Βριλησσιώτες.

Στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών προς τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής Βριλησσίων


Ο Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε τα προβλήματα και τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων. Από τη πλευρά του ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε στον κ. Μανιατογιάννη τη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών προς τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης μετά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα δήλωσε: “Διεκδικούμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης των Βριλησσίων και των πολιτών. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στην επίτευξη των στόχων μας και επιδιώκουμε κάθε συνεργασία, που συγκλίνει προς αυτή την κατεύθυνση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *