Αρχική » Στους Αγίους Αναργύρους η τοποθέτηση διαδραστικών πινάκων

Στους Αγίους Αναργύρους η τοποθέτηση διαδραστικών πινάκων

0

Οι εκπαιδευτικοί θα υποστηριχθούν μέσω νέου ψηφιακού και διαδραστικού εκπαιδευτικού περιεχομένου για τους διαδραστικούς πίνακες.

tsirbas mitsotakis 1

Ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη είχαν συνομιλίες με τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Από τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό θα ξεκινήσει το πρόγραμμα τοποθέτησης διαδραστικών πινάκων, με την παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη…

Μαζί του βρέθηκαν η υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέτας Μακρή. Τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας και επισκέφθηκαν το 7ο δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων.

Ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη είχαν συνομιλίες με τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ενώ παρακολούθησαν τις δυνατότητες που παρέχει στους μαθητές η τεχνολογία των διαδραστικών πινάκων.

Ο δήμαρχος, Σταύρος Τσίρμπας, μετά την επίσκεψη επισήμανε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πρόγραμμα αυτό του υπουργείου Παιδείας ξεκινάει από τα σχολεία της πόλης μας. Ένα σύγχρονο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με επίκεντρο τον μαθητή, δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες μέσω της διαδραστικότητας να κάνει το μάθημα πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον.

Οι εκπαιδευτικοί θα υποστηριχθούν μέσω νέου ψηφιακού και διαδραστικού εκπαιδευτικού περιεχομένου για τους διαδραστικούς πίνακες.

Συνολικά θα εγκατασταθούν περισσότεροι από 36.000 διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα τμήματα Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 150 εκ. ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *