Αρχική » Στις 17 Οκτωβρίου το 1o West Run της Δυτικής Αθήνας

Στις 17 Οκτωβρίου το 1o West Run της Δυτικής Αθήνας

0

Λίγες ημέρες απέμειναν από το μεγάλο αθλητικό γεγονός της διοργάνωσης του πρώτου West Run της Δυτικής Αθήνας που θα γίνει στους Αγίους Αναργύρους την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για ένα αθλητικό δρώμενο που θα φιλοξενήσει εκτός των άλλων τον 1ο Ημιμαραθώνιο στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό με έναν ξεχωριστό ασφάλτινο αγώνα δρόμου, ενώνοντας τα κέντρα των δύο Κοινοτήτων.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο των 21χλμ., θα υπάρξουν αγώνες 5χλμ., παιδικός αγώνας 1χλμ.,  καθώς και σκυταλοδρομία 2×10,5χλμ. ώστε να μπορέσουν οι αθλητές όλων των βαθμίδων και ηλικιών, από τους ερασιτέχνες λάτρεις του jogging μέχρι τους επαγγελματίες, να βρουν τον κατάλληλο event που θα τους ενδιαφέρει.

Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τις λεπτομέρειες του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα  westrun.gr, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την υποστήριξη του event και που φιλοξενεί τις διαδικτυακές εγγραφές που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου και συνεχίζονται ακόμα.

Σε συνεργασία με την εταιρεία My Sportevent, που έχει αναλάβει όλη την τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης, ο Δήμος μας φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας και να δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερη διάδοση του αθλητικού πνεύματος σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε: “ Μία ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά, με σκοπό να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στους πολίτες. Ένα αθλητικό γεγονός που στοχεύει στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, που αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές οι οποίες διέπουν τη φιλοσοφία μας ως Διοίκηση.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Αττικής, να συμμετέχουν σε μία μοναδική εκδήλωση που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία και την άσκηση σε έναν εξαιρετικό αγώνα δρόμου που σκοπεύουμε να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την Δυτική Αθήνα και τον αθλητισμό.”

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού κος Αποστόλου Ηλίας μεταξύ άλλων σημείωσε από την πλευρά του:

 “Η διοργάνωση αυτή στοχεύουμε να αποτελέσει την απαρχή μιας ολόκληρης σειράς αθλητικών γεγονότων στην πόλη μας. Προσκαλώ όλο τον κόσμο να συμμετέχει και να «αγκαλιάσει» την πρωτοβουλία αυτή με σκοπό να καθιερώσουμε τον Δήμο μας ως κέντρο ψυχαγωγίας και αθλητισμού για ολόκληρη τη Δυτική Αττική”.

Στο πρώτο West Run του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας όλων των κομμάτων, βουλευτές της Δυτικής Αθήνας,  αλλά και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Δήμων και άλλων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον χώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και τοπικοί σύλλογοι και φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *