Αρχική » Στην καρδιά του Γέρακα το Mountain Bike

Στην καρδιά του Γέρακα το Mountain Bike

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο αγώνας Μountain Βike Γέρακας Race 2021 Vol. 2, που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός του αστικού ιστού του Γέρακα. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) με τη συνεργασία του Δήμου Παλλήνης. Συμμετείχαν σύλλογοι και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ., ως αποτέλεσμα της σημαντικής δουλειάς που κάνει ο Σύλλογος, υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή, προέδρου και προπονητή, Χρήστου Μακρυγιάννη.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Σταματόπουλος Βαγγέλης, 5ος πανελλαδικά κατηγορία εφήβων. Ιρημίας Νικόλας 14 εφήβων, Εγγλέζος Σταμάτης, 3 φορές φέτος πρωταθλητής Ελλάδος στη κατηγορία παίδων και 4ος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που έγινε στη Σλοβακία. Σταματόπουλος Ανδρέας, μέχρι τώρα είναι πρώτος στη κατηγορία του και διεκδικεί το πρωτάθλημα στους παμπαίδες…

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ο οποίος απένειμε και τα μετάλλια στους νικητές. Η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, αφού διεξάγεται από το 2010 ανελλιπώς, με μόνη εξαίρεση πέρσι λόγω πανδημίας. Συγκεντρώνει, δε, όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από συλλόγους, αθλητές αλλά και το κοινό. Διεξάγεται στην καρδιά της πόλης, σε ειδική πίστα ορεινής ποδηλασίας, που έχει δημιουργηθεί στο Πάρκο που περικλείεται από τις οδούς Γέρακα, Έβρου και Αττικής, στον Γέρακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *