Αρχική » Στα άκρα η κόντρα Ρούσσου, Ρώμα
roussos romas vs 1

Η διαμάχη των Ρούσσου, Ρώμα είναι σκληρή και έχει ξεκινήσει πρόωρα…

Αν η κόντρα έχει ξεκινήσει έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει τους δυο τελευταίους μήνες. Ήδη, οι δύο πλευρές βρίσκονται στα «χαρακώματα» με αναρτήσεις και ανακοινώσεις που προκαλούν αίσθηση.

Στην ατζέντα των δύο παραγόντων της πόλης βρίσκεται το Αδριάνειο Υδραγωγείο. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Χάρη Ρώμα, του επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φως»:

«Στις γνωστές Σταλινικές μεθόδους σπίλωσης του ονόματος και της τιμής του αντιπάλου του καταφεύγει για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Χαλανδρίου. Έτσι με αποκαλεί λοιπόν, ψεύτη (ποιός; ο αρχιψεύταρος συκοφάντης) σε σχέση με πρόσφατη ανάρτηση μου για το ΑΔΡΙΑΝΕΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ. Όταν το μόνο που έχω επισημάνει είναι πως δεν πρέπει να παραλείπεται εντέχνως η συμβολή του αναπτυξιακού οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής που κατήρτισε την ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ την οποία έχω στα χέρια μου τυπωμένη και ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ!

Επίσης είναι δεδομένο ότι δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής μεγάλο ολιστικό πρόγραμμα έργων γιά όλη την διαδρομή του Αδριάνειου Υδραγωγείου σε οκτώ δήμους κόστους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Όπως επίσης είναι απολύτως αληθές ότι συνομίλησα εκτεταμένα με τον διευθυντή σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ κ. Γιώργο Σαχίνη, για παράπλευρα και συνοδευτικά έργα του Αδριάνειου στο μέλλον.

Προφανώς αυτό το μέλλον αναστατώνει τον Δήμαρχο, συγκεκριμένα η ιδέα ότι μπορεί να μην είναι αυτός που θα αποφασίζει στο μέλλον για την τύχη των έργων στο Δήμο Χαλανδρίου. Τέλος δεν δέχομαι υποδείξεις και γκεμπελικά σχόλια για το πότε θα παραιτηθώ, εν όψει των εκλογών, από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Αυτό έχει ήδη μεθοδευτεί γιατί το νόμιμο και το ηθικό ένας άνθρωπος που επί σαράντα χρόνια δουλεύει με απόλυτη επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα το γνωρίζει καλύτερα από κρατικοδίαιτους βολεψάκηδες. Φτάνει λοιπόν η λασπολογία κύριε Δήμαρχε!»

Σε μεταγενέστερο σχόλιο η δημοτική Αρχή ανέφερε:

«Μετά και τη νέα ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Ρώμα για το θέμα του Αδριάνειου Υδραγωγείου, παρά τις τεκμηριωμένες απαντήσεις του Δήμου που απέδειξαν με στοιχεία ότι καμιά συμμετοχή δεν είχε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της Περιφέρειας στην κατάρτιση της πρότασης για το έργο ανάδειξης του Αδριάνειου Υδραγωγείου στο Χαλάνδρι, όπως ψευδώς διατείνεται ο κ. Ρώμας, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει:

Ο κ. Ρώμας επανέρχεται σε έναν ισχυρισμό αυταπόδεικτα ψευδή: Οι μελέτες του έργου για την ανάδειξη του Αδριάνειου Υδραγωγείου στο Χαλάνδρι ΔΕΝ εκπορεύτηκαν από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας. Για τον απλό λόγο ότι ο Αναπτυξιακός Οργανισμός συστάθηκε ενάμισι χρόνο, Ιανουάριο του 2021, μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της πρότασης του Χαλανδρίου, τον Ιούλιο του 2020.

Το ότι ο κ. Ρώμας επιμένει σε ένα αυταπόδεικτα ψευδή ισχυρισμό, καταφεύγοντας παράλληλα σε αγοραίους χαρακτηρισμούς και χυδαία προσωπική επίθεση κατά του δημάρχου Χαλανδρίου αποκαλύπτει:

  • Το ήθος του ανθρώπου και την ποιότητα του δημόσιου λόγου με τον οποίο πολιτεύεται.
  • Την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων και προτάσεων για το μέλλον της πόλης.
  • Τον εκνευρισμό αλλά και την απόγνωση του κ. Ρώμα.

Συνεχίστε έτσι κ. Ρώμα μέχρι ο αυτοεξευτελισμός σας να γίνει τέλειος!

Υ.Σ.: Το νόμιμο και κυρίως το ηθικό δεν ορίζεται α λα καρτ και κατά πως βολεύει τον καθένα. Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί τον κ. Ρώμα που αποσαφήνισε στους πολίτες του Χαλανδρίου ότι κρίνει ηθικό να κάνει προεκλογική εκστρατεία ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *