Αρχική » Στήριξη στις τοπικές αγορές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας από τη διοίκηση του Δήμου

Στήριξη στις τοπικές αγορές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας από τη διοίκηση του Δήμου

0

Επισκέψεις σε καταστήματα της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με συνεργάτες του τις προηγούμενες ημέρες.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Καυγαλάκη- Ύδρευσης Νικήτα Κόκκαλη- Νέας Ερυθραίας επισκέφθηκαν την αγορά της Νέας Ερυθραίας.

Λίγες μέρες μετά, ο κ. Θωμάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα- Ασπασία Βλάχου και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου επισκέφθηκε την αγορά της Κηφισιάς. Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις με καταστηματάρχες, καταναλωτές, πολίτες και να στείλουν μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς του Δήμου.

“Η τοπική αγορά του Δήμου μας διαθέτει υψηλή ποιότητα και ποικιλία σε καλές τιμές. Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και αυτό μας αφορά όλους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάκος. Επίσης, έκανε έκκληση για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προστατέψουμε την υγεία μας και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *