Αρχική » Σημεία συνέντευξης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην ενημερωτική εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» του Attica TV

Σημεία συνέντευξης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην ενημερωτική εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» του Attica TV

0

Σε σύντομο απολογισμό του έργου του αλλά και στις προθέσεις του για την εκ νέου υποψηφιότητά του στο Δήμο Αμαρουσίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας στο Attica TV (15/6/2021) στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» με το δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε:

Για τον απολογισμό δύο σχεδόν ετών θητείας: «Πλούσιο και παραγωγικό το έργο μας. Στοχεύσαμε στην ελάφρυνση χρεών από δάνεια παλαιοτέρων χρήσεων, στην αναβάθμιση των υποδομών μας και υπηρεσιών μας. Αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι, παιδικές χαρές, αναπλάσεις πλατειών εκσυγχρονισμός δημοτικής συγκοινωνίας μερικοί εξ αυτών. Μεγάλη βαρύτητα δώσαμε στην καθημερινότητα στους τομείς της καθαριότητας και τη συντήρησης του πρασίνου».

Για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Αμαρουσίου: «Ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις πολιτιστικές ανάγκες. Για το Δήμο μας ο Πολιτισμός είναι προτεραιότητα και μέσα από το Φεστιβάλ και από τις υπαίθριες μουσικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις σε όλες τις γειτονιές, παρέχουμε στους Δημότες μας ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου για όλες τις ηλικίες».

Για τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού στο Δήμο Αμαρουσίου: «Ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα μικρό ευέλικτο επιστημονικό σχήμα το οποίο στην ουσία θα βοηθάει ως επιστημονικός σύμβουλος και συνεργάτης του Δήμου τη δουλειά του, κυρίως στην επιτάχυνση των μελετών, στην επιτάχυνση εισαγωγής νέων τεχνολογιών, στην επιτάχυνση του συνόλου του έργου του Δήμου».

Για τη δημιουργία Φόρουμ Νέων στο Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Αμαρουσίου: «Η σύσταση του Φόρουμ Νέων, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής μας. Δίνουμε ευκαιρία στα νέα παιδιά για συμμετοχή και έκφραση της γνώμης τους όσο αφορά στα δρώμενα του Δήμου μας»

Για το νέο εκλογικό νόμο και νέα υποψηφιότητα στις επόμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές: «Ο προηγούμενος νόμος – της απλής αναλογικής – ήταν ένας διαλυτικός νόμος. Ο κόσμος από τους Δήμους ζητά αποτέλεσμα και έργο κάτι που ο νέος νόμος αυτό το επιτρέπει, δίνει τη δυνατότητα στον Δήμαρχο να δημιουργήσει συμπαγή πλειοψηφία. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι παρών και ο Μαρουσιώτης πολίτης θα αξιολογήσει το έργο που παράξαμε και το νέο μας πρόγραμμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *