Αρχική » Η συνάντηση για τη χρηματοδότηση αθλητικών χώρων στο Πόρτο Ράφτη

Η συνάντηση για τη χρηματοδότηση αθλητικών χώρων στο Πόρτο Ράφτη

0

Σε κλίμα πολύ καλής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένης Βαμποράκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νικόλαο Πέππα, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, όπου συζητήθηκαν θέματα χρηματοδότησης αθλητικών χώρων στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Πιο συγκεκριμένα, υποβλήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη μελέτη για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ TOY ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» στην 3η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, στο O.T. 104, που περιλαμβάνει την κατασκευή Υπαίθριου Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης, την κατασκευή Skate Park και την τοποθέτηση Αθλητικών Οργάνων Εξωτερικού Χώρου.

Ο κ. Πέππας, ως εκλεγμένος αυτοδιοικητικός με εμπειρία πλέον των 15 χρόνων, αλλά και ως ο πρώτος Έλληνας που ασχολήθηκε με την Παραολυμπιακή Ξιφασκία, αναγνώρισε το σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας στην υποστήριξη των διαδικασιών που απαιτούνται από τους Δήμους, για την ενίσχυση και χρηματοδότηση των υποδομών αυτών.

Η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη εντάσσεται στο πλαίσιο ενός συνεχιζόμενου ενεργού κύκλου πρωτοβουλιών και επαφών της Δημοτικής Αρχής με κορυφαία κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, προκειμένου να προωθηθούν άμεσα οι ανάγκες και τα θέματα του Δήμου και να απαγκιστρωθούν από το κλίμα εσωστρέφειας και ηττοπάθειας του παρελθόντος, που κρατούσε «όμηρο» τη δυναμική εξέλιξη της πόλης, στα «συρτάρια» μιας ατέρμονης γραφειοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *